Diensten

Schilderen

Met al ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, onderhoud en renovatie biedt Stamps Schilderwerken altijd kwaliteit.

Stamps schilderwerken werkt volgens het onderhoudstappenplan:

1.    Advies
2.    Onderhoudsplan/meerjarenplan
3.    Voorbereiding
4.    Realisatie van het onderhoud
5.    Nazorg

Goed professioneel schilderwerk verhoogd de waarde van uw woning of pand aanzienlijk! Door professioneel schilderwerk te laten verrichten behaald u de professionele kwaliteit.

Het is dan ook van belang om met enige regelmaat uw woning of pand te voorzien van een nieuwe verflaag. Zo kunt u houtrot voorkomen en voorkomt u tevens hoge onderhoudskosten.

Het schilderen of texen van uw woning of pand is niet alleen van belang door het voorkomen van groot onderhoud. Maar ook ziet het er prachtig uit. U laat zien dat u waarde hecht aan uw woning of pand. Potentiële kopers of klanten stellen dit zeer op prijs! Bent u opzoek naar een schildersbedrijf voor het schilderen of texen van uw woning? Stamps Schilderwerken levert altijd schilderwerk van een geweldige kwaliteit en dat voor een zeer scherpe prijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en overtuig u zelf! U zult tot de ontdekking komen dat Stamps Schilderwerken écht een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft!

buiten schilderwerk Stamps Schilderwerken Best
buiten schilderwerk Stamps Schilderwerken Best
schilderwerk woning Stamps Schilderwerken Best

Buitenschilderwerk

Stamps Schilderwerken verzorgt graag al uw uw buitenschilderwerk.   Zorg goed voor al uw buitenschilderwerk! Dat is het advies wat wij u willen geven. Of het nu gaat om muren, kozijnen, deuren, gevels of plantenbakken? Dit voorkomt namelijk dat u te maken krijgt met houtrot. Mocht dit toch het geval zijn dan kunnen wij dit in veel gevallen volledig voor u herstellen.

Het hout aan de buitenkant van uw huis of pand wordt altijd bloot gesteld aan weer en wind. Dit zorgt ervoor dat bij uw kozijnen en deuren eerder houtrot ontstaat. Door goed onderhoud te verrichten kunt u dit uitstellen of zelfs voorkomen. Buitenschilderwerk voeren we meestal uit in de zomermaanden. Dit komt omdat we bij slecht weer niet buiten kunnen werken omdat verf reageert op weersomstandigheden.

buiten schilderwerk Stamps Schilderwerken Best
schilderwerk woning Stamps Schilderwerken Best

Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor al uw binnenschilderwerk? Dan bent u bij Stamps Schilderwerken aan het juiste adres! Wij zijn een allround schildersbedrijf en bieden verschillende oplossingen voor al uw schilderwerk! Zo is binnenschilderwerk een onderdeel van onze specialisaties. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en dat voor een zeer betaalbaar tarief!

Binnenschilderwerk is een vrij breed begrip. Het is schilderwerk wat binnen in uw woning of pand wordt uitgevoerd. Hierbij moet u denken aan aan muren schilderen, binnen deuren lakken, vensterbanken lakken en al het andere wat u aan de binnen wilt voorzien van een nieuwe laag verf. Voor binnenschilderwerk is het van belang dat u de juiste kleuren kiest die bij uw interieur passen, kleuradvies kunnen we u ook geven. U kunt kleuren kiezen uit de waaiers die merken beschikbaar hebben. De keuze voor hoogglans verf, zijdeglans of een mooie matte variant is aan u. Stamps Schilderwerken kan u altijd bijstaan in deze keuze!

binnen schilderwerk badkamer schildersbedrijf Stamps Schilderwerken Best
binnen schilderwerk schildersbedrijf Stamps Schilderwerken Best

Texen

Goed professioneel tex werk verhoogd de waarde van uw woning of pand aanzienlijk! Door een professioneel schilder uw tex werk te laten verrichten behaald u de professionele kwaliteit.

Het is dan ook van belang om met enige regelmaat uw woning of pand te voorzien van een nieuwe tex laag. Zo blijft uw woning of pand binnen schoon, strak en mooi ogen.

Het texen van uw woning of pand is niet alleen van belang door het voorkomen van groot onderhoud. Maar ook ziet het er prachtig uit. U laat zien dat u waarde hecht aan uw woning. Potentiële kopers of klanten stellen dit zeer op prijs!

Bent u opzoek naar een schildersbedrijf voor het schilderen of texen van uw woning? Stamps Schilderwerken levert altijd tex werk van een geweldige kwaliteit en dat voor een zeer scherpe prijs. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en overtuig u zelf! U zult tot de ontdekking komen dat Stamps Schilderwerken écht een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft!

binnen schilderwerk schildersbedrijf Stamps Schilderwerken Best

Behangen, laat het aan de vakman over!

Wij weten inmiddels wat ons te wachten staat, doordat we regelmatig behangen hebben we dit in de vingers. Naast de vakkundigheid in het schilderen en texen is Stamps Schilderwerken gespecialiseerd in behangen en kunnen we elke kleur of patroon perfect voor u aanbrengen!

Stamps Schilderwerken zorgt ervoor dat elk behang strak en naadloos geplakt wordt. Wij werken met alle denkbare behangen, van decoratief behang tot renovatie behang. Oftewel glasvezelbehang en behang ter verfraaiing. Het verschil is dat glasvezelbehang gemaakt is van een geweven en geperst glasvezel. Dit is een zeer sterk materiaal. Het is zelf zo sterk dat het gebruikt kan worden bij de renovatie van muren. Glasvezelbehang wordt altijd in het wit geleverd en vaak met een reliëf. Als het aangebracht en droog is, is het overschilderbaar in elk gewenste kleur! Decoratief behang is dan weer totaal anders. En kan gemaakt worden van papier, pvc of glasvezel. De keuze voor kleur, patroon en maat zijn oneindig. Dus ook voor u zit er vast en zeker een prachtige oplossing bij!

Spuitwerk is strakker dan schilderen

Wist u dat u naast het schilderen of texen van grote oppervlaktes het ook kan laten spuiten? Stamps Schilderwerken weet als geen ander de vele verfspuit technieken. En passen deze graag voor u toe voor een zeer strakke en gelijkmatige verflaag!

Naast het schilderen met rollers en kwasten maken wij graag gebruik van verfspuittechnieken. Dit kan zo wel binnen- als buiten toegepast worden. Het grootste voordeel van spuitwerk is het strakke eindresultaat. Want door het gebruik van rollers en kwasten ontstaat er altijd een structuur. Al is deze nog zo klein met spuitwerk is dit helemaal verleden tijd! Bovendien is het met de verfspuit eenvoudiger om de verflaag overal de dezelfde dikte te geven. En had u al gedacht aan moeilijk bereikbare hoekjes? Deze zijn ook een stuk makkelijk te voorzien van verf. Kortom een spuitwerk geeft een strakker en mooier eindresultaat.

Muurverven

Muurverven, wilt u dit strak en netjes aangebracht hebben, laat het aan de vakman over. Muurverven voor zowel binnen als buiten kunnen we voor u aanbrengen op verschillende ondergronden. Met onze vakkennis en ervaring kunnen we u van dienst zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor uw klus, wellicht mogen we u van dienst zijn.

schilderwerk woning Stamps Schilderwerken Best
buiten schilderwerk Stamps Schilderwerken Best

Glaszetten

Glas, we kunnen het leveren en plaatsen. Glas kan bestaan uit verschillende soorten beglazing.
Dankzij onze jarenlange ervaring en onze vakkundigheid zijn wij altijd op de hoogte van de laatste en beste ontwikkelingen en in ons netwerk bevinden zich glas leveranciers met een erg breed assortiment. Van een simpel enkelglas ruitje tot flinke formaten tripple glas.

Houtrot renovatie

Stamps Schilderwerken is een allround schildersbedrijf uit Best. Houtrot komen we regelmatig tegen. Het is en blijft een veelvoorkomend probleem bij woningen en panden. Bij Stamps Schilderwerken bent u aan het juist adres voor het herstellen van houtrot en bij tijdig onderhoud tevens het voorkomen er van!

Houtrot zie je vaak ontstaan door achterstallig onderhoud. Het repareren van houtrot moet heel goed gebeuren. Stamps Schilderwerken weet raad en lost uw houtrot volledig voor u op. Het verwijderen van het houtrot dient volledig te gebeuren. Mocht dit niet zo zijn dan zal het rottingsproces niet stoppen en kunt u binnen een afzienbare tijd weer helemaal van vooraf aan beginnen met het schilderwerk. Dus voorkom hoge onderhoudskosten door houtrot renovatie!

buiten schilderwerk Stamps Schilderwerken Best

Onderhoud, doe dit tijdig en voorkom hogere onkosten

Vraagt u zich ook wel eens af of u woning onderhoud nodig heeft? En twijfelt u? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning of pand te bekijken en te beoordelen of er onderhoud nodig is.

Scheurtjes of blaasjes in het schilderwerk? Of het schilderwerk is aan het afbladeren? Neem contact met ons op. Stel dit niet te lang uit en zeker niet in het geval van buitenschilderwerk. Het weer kan achterstallig onderhoud van schilderwerk snel aantasten. Hoe eerder dit hersteld wordt, hoe minder schade er ontstaat aan de ondergrond. Wij zorgen voor een nieuwe verflaag en overig noodzakelijk onderhoud. Denk aan o.a. houtrot renovatie en hoogwaardig schilderwerk. Het nieuwe schilderwerk zorgt niet alleen voor bescherming maar zorgt ook voor een nieuwe frisse look van uw woning! Het zorgt bij eventuele verkoop ook voor waardevermeerdering!

Met al ruim 15 jaar ervaring in nieuwbouw, onderhoud en renovatie biedt Stamps Schilderwerken altijd kwaliteit.

Stamps schilderwerken werkt volgens het onderhoudstappenplan:

1.    Advies
2.    Onderhoudsplan/meerjarenplan
3.    Voorbereiding
4.    Realisatie van het onderhoud
5.    Nazorg