Het bedrijf

Stamps Schilderwerken

Jarenlange vakkennis en ervaring, uitgevoerd met passie voor het schildersvak.

Het schildersbedrijf Stamps Schilderwerken uit Best is opgericht begin 2010. Door jarenlange ervaring in loondienst en als zelfstandige kunnen we u voor zowel binnen- als buiten schilderwerk van dienst zijn. Het is in korte tijd uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat werkzaam is in diverse sectoren, welke hieronder beschreven staan. Veel mooie projecten, vormt de basis van Stamps Schilderwerken. Martijn Stamps is al jaren werkzaam als schilder en bezit veel kennis en ervaring.

  • Schilderen
  • Texen
  • Spuiten
  • Behangen
  • Muurverven
  • Glaszetten
  • Houtrot reparatie
  • Kitten
buiten schilderwerk schildersbedrijf Stamps Schilderwerken Best

MISSIE

Vak schilderwerk afleveren, zowel binnen als buiten.

DUURZAAM

Kwaliteit, service en flexibiliteit.

VISIE

Het schilderwerk van de oude stempel te garanderen, terwijl er toch met de tijd meegegaan wordt middels bijscholing. Daarom gebruiken wij uitsluitend hedendaagse kwaliteitsproducten.

Bij Stamps Schilderwerken staan kwaliteit, service, klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Door de diversiteit aan werkzaamheden, heeft ons bedrijf een brede klantenkring opgebouwd. We streven ernaar het vertrouwen van onze klanten in ons bedrijf ten alle tijden te behouden.

Dit bewerkstelligen we door het nakomen van de gemaakte afspraken en het leveren van de afgesproken kwaliteit.

Door de inzet van goed opgeleide, vakbekwame medewerkers en gebruik van kwalitatief goede producten staat het leveren van duurzaam schilderwerk voorop.

Naast schilderwerk, geven we ook op maat gemaakt kleur- en verfadvies.

Het overtreffen van de verwachtingen van de opdrachtgever verliezen we nooit uit het oog. De wensen van onze klanten staan altijd centraal, we zijn betrokken en zorgen voor oplossingen.

Voor ieder probleem, heeft Stamps Schilderwerken een passend antwoord.

Naast schilder- en texwerk kunt u ook terecht voor advies binnen ons vakgebied. Neemt u gerust contact met ons op of vraag tijdens een persoonlijk gesprek of het opnemen van werk wat u van ons wilt weten met betrekking op onze werkzaamheden.

Om een afspraak te maken of een offerte aan vragen neemt u dan contact met ons op telefonisch 06-19832340 of per e-mail info@stampsschilderwerken.nl

Schilderwerk 90%
Texen 80%
Spuiten 70%
Herstel en reparaties 80%